facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

10 FOTO NGERI ! Tergamak Suami Lakukan Macam Ni Pada Isteri Sampai MATI Depan Anak Hanya Kerana Tak Nak Rujuk Semula

loading...


"Maimunah 28 tahun maut di tetak di depan anak perempuan mereka yang masih berusia hampir 3 tahun. Menurut siasatan awal mangsa dibunuh oleh suaminya sendiri,motif pembunuhan awal dipercayai akibat dari mangsa yang tidak mahu.... [BACA PENUH]"
Berikut 10 Foto NGERI Saat-saat mayat mangsa ditemui.. Memang sangat NGERI ! Badan dia hancur habisMaimunah 28 tahun maut di tetak oleh bekas suaminya sendiri di depan anak perempuan mereka yang masih berusia hampir 3 tahun di jawa timur rabu 18.05.2016

Katua polis Sektor Sumberbaru Ajun Komisaris Edi Sudarto mengatakan,mangsa ditemukan pada jam 10:30 malam.

Menurut siasatan awal mendapati mangsa dibunuh oleh suaminya sendiri,motif pembunuhan awal dipercayai akibat dari mangsa yang tidak mahu di ajak rujuk semula setelah sebulan pisah ranjang dengan suami.

Katanya mangsa dibunuh ketika tidur dengan anak perempuannya selepas mereka menunaikan sholat isya.

Pelaku dipercayai masuk kerumah dengan mencongkel pintu depan rumah,lalu masuk kedalam bilik mangsa,kemudian mangsa di tetak dengan menggunakan sabit.


Dari bekas percikan darah dilantai,dipercayai mangsa sempat bergelut dengan pelaku,sebelum melarikan diri.

Mayat mangsa yang mengalami luka tetakan di seluruh badan dibawa kehospital untuk dibedah siasat,sementara suami mangsa yang di duga kuat sebagai pelaku masih dalam pencarian pihak polis negeri itu.eberita nusantara news.


Gambar mangsa sebelum di tetak

loading...