facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Awas Para Wanita.. Sila Periksa Cermin Yang Terdapat di Bilik Persalinan Sebelum Mencuba Sebarang Pakaian.. Share Tips Berguna Ini..

loading...Awas Para Wanita.. Sila Periksa Cermin Yang Terdapat di Bilik Persalinan Sebelum Mencuba Sebarang Pakaian.. Share Tips Berguna Ini..

Perhatian! Perhatian! Perhatian! kepada mereka yang diluar sana khususnya para wanita yang suka shopping pakaian.. sila periksaan keadaan cermin di bilik persalinan supaya anda tidak menjadi mangsa orang yang tidak bertanggungjawab.. baca untuk mendapat tips berguna ini.Mesej ini sangat penting untuk anak-anak gadis / wanita yang menukar pakaian di pasaraya/pusat beli belah...
Hanya menjalankan ujian mudah ini: Letakkan hujung kuku anda terhadap permukaan reflektif dan jika terdapat GAP antara kuku anda dan imej kuku, maka ia adalah cermin ASLI. Walau bagaimanapun, jika kuku anda TERUS menyentuh imej anda, BERHATI-HATI..ITU CERMIN TEMBUS..ADA YANG SEDANG MEMERHATIKAN ANDA MENUKAR PAKAIAN
Jadi ingat, setiap kali anda melihat cermin untuk menyalin pakaian,buat "ujian kuku." ambil masa seminit je nak buat ujian ni.
SHARE JIKA ANDA PRIHATIN..

loading...